Családoknak

Családinap

Vérteslovas kitűnő adottságokkal rendelkezik nagy létszámú családi napok lebonyolításához. Zöldterületeink, sportpályáink, fedett rendezvénytermeink több száz fő befogadására alkalmas. Aktív játékokat, lovas- és kalandprogramokat, kézműves foglalkozásokat, bemutatókat, képzett animátorstábot és számos egyéb lehetőséget kínálunk a mellettünk voksoló cégeknek. Itt minden adott, hogy a dolgozók és családjaik együtt tölthessenek egy felejthetetlen napot!

Ajánlatkérés

Baráti összejövetel, szülinap

Ha egy igazi születésnapi helyszínt kerestek, ahol lehetőség van egy felejthetetlen bulit tartani, akkor a Vérteslovas remek választás lesz számotokra! Számos program közül válogathattok, legyen szó egy igazi hangulatos sütögetésről vagy egy hatalmas buliról hangos zenével, zöld területeink és fedett rendezvénytermeink számos program helyszínéül szolgálhatnak. A programok zökkenőmentes lebonyolításához képzett animátort biztosítunk számotokra, hogy egy felejthetetlent bulizzatok!

Ajánlatkérés

Szülinap gyerekeknek

Nincs is jobb helyszín egy szülinapi party megtartására, mint Vérteslovas. Sok programlehetőséggel, vidám és játékokkal felvértezett animátorral várjuk a kedves ünnepeltet és barátait. A zsúr megtartására lehetőség van minden nap 10:00-19:00 óra között. Időjárástól függően feldíszített kemencés szaletli alatt vagy különtermünkben, szörp és limonádé bekészítéssel, kemencés langalló sütéssel, jó idő esetén medencézéssel és 1 fő animátori segítséggel várjuk a szülinapost és vendégeit. Készítettünk tematikus programokat is lovasoknak, kalandoroknak .

Tovább

Tekintsd meg promó videónkat

Ajánlatkérés

logo

Vérteslovas

Elérhetőség

Telefon: +36 30 401 30 30

Email: info@verteslovas.hu

Cím: 8085 Vértesboglár, Kossuth L. u. 69.

Közösségi média

faceinsta

© Copyright 2022 - Vérteslovas Szabadidőpark