Cégeknek

Céges nap

Ha a csapat szereti a vidéki hangulatot, a házias ízeket, a közvetlen, barátságos légkört és az aktív időtöltést és osztálykirándulásra emlékeztető hangulatra vágyik, akkor Vérteslovas optimális helyszíne céges rendezvények számára! Tematikus programokkal, vagy csak egy egyszerű kikapcsoló programmal várjuk a céges csapatokat.

Ajánlatkérés

Csapatépítő

Vérteslovason szeretettel várjuk azokat a csoportokat, akik egy igazán felejthetetlen csapatépítő programra vágynak egy hangulatos vidéki környezetben. Ha a csapat szívesen kilépne a mindennapok sűrű forgatagából és eltölteni egy igazi falusi kalandokkal és kihívásokkal teli napot, ahol megmérettetheti magát, vagy csak eltöltene egy igazán pihentető napot, akkor remek választás lehetünk! Képzett animátorstábunk biztosítja a felhőtlen jókedvet és a felejthetetlen élményeket számos különböző programjainkkal.

Ajánlatkérés

Céges családinap

A céges családi napok rendkívül jó lehetőséget biztosítanak a vállalatok számára, hogy anélkül kovácsolhassák össze a közösséget, hogy a családok együtt töltött idejéből vennének el. Nálunk minden adott, hogy a dolgozók és családjaik együtt tölthessenek el egy felejthetetlen napot. Nem számít, hogy jó vagy rossz idő van, hiszen a Vérteslovason fedett rendezvénytermeinknek, sportpályáinknak illetve nagy zöld területeinknek köszönhetően kitűnő adottságokkal rendelkezik nagy létszámú családi napok lebonyolításához. Aktív játékokat, lovas-, és kalandprogramokat, bemutatókat, kézműves foglalkozásokat, képzett animátorstábot és számos egyéb lehetőséget kínálunk melyekkel minden korosztály számára felejthetetlen napot biztosíthatunk.

Ajánlatkérés

Céges gyerektábor

A nyári gyerektáborainkban, a tanszünetben dolgozók gyermekei számos kalandokkal és felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak, miközben a szülők teljes nyugalomban és bűntudat nélkül a munkájukra koncentrálhatnak. A 6 hektáros területünkön hetente 200 gyermeket tudunk teljes biztonsággal elhelyezni és ellátni. Képzett animátoraink felügyelete mellett minden korosztály számára tudunk felejthetetlen élményt biztosítani változatos programjainkkal. A nagyobb szervezetek táborozását heti váltásban oldjuk meg, így, ha Önöknél több száz vagy akár ezer gyerekről van szó, akkor is tudunk rugalmas megoldást kínálni.

Tovább

Tekintsd meg promó videónkat

Ajánlatkérés

logo

Vérteslovas

Elérhetőség

Telefon: +36 30 401 30 30

Email: info@verteslovas.hu

Cím: 8085 Vértesboglár, Kossuth L. u. 69.

Közösségi média

faceinsta

© Copyright 2022 - Vérteslovas Szabadidőpark