Szervezz nálunk táborokat

3 napos osztálykirándulás

Hamarosan frissül.

Egy napos

Megannyi programok közül nem is lehet mindent egynap alatt kipróbálni, azért mi segítünk, hogy a csoportok változatos programokkal töltsék el nálunk ezt a remek napot. A szolgáltatásaink menüpont alatt megtekinthetik milyen programjaink vannak. Animátoraink segítenek abban hogy a gyerekek jólérezzék magukat a nap során, és aktív játékainkat biztonsággal tudják használni, a tanárok pedig kipihenhetik magukat.

Több napos

Kalandos programokkal várjuk az érdeklődő csoportokat. Hogy mit kínálunk pontosan? Olyan élményeket, ami összehozza a csapatot, felejthetetlenné teszi a kirándulást és mosolyt csal minden gyerek arcára. Sportpályák, bungee trambulin, 3D karika, falmászás, lovagláspróba, kemencés sütögetés, számháború, csobbanás a csúszdás medencékbe, csak hogy néhányat említsünk a programok széles tárházából. Teljes programkínálatunk a Szolgáltatások menüpont alatt olvasható szállásainkat a Szállások menüpont alatt találják meg.

Információk

Érkezés: 9-10 óra között
Távozás: 16 órakkor
Szállás elfoglalása: 14 órakkor
Szállás elhagyása: 10 óráig
A területen büfé üzemel.
Aktív programjainkat csak animátor segítségével lehet igénybe venni.

Szállások

Érkezés: 9-10 óra között Távozás: 16 órakkor Szállás elfoglalása: 14 órakkor Szállás elhagyása: 10 óráig A területen büfé üzemel. Aktív programjainkat csak animátor segítségével lehet igénybe venni.

Szolgáltatások

Szolgáltatásink között megtalálhatók a helyszín által biztosított programok. Mint például a bungee-trambulin, lovaglás, suttogó bemutató, falmászás, kézműves foglalkozások, pusztakocsikázás, medencézés, buborékfoci , 3d karika és még sok egyéb izgalmas program.

Szervezz nálunk táborokat

Állítsd össze milyen programokat szeretnél és küldd el nekünk!

logo

Vérteslovas

Elérhetőség

Telefon: +36 30 401 30 30

Email: info@verteslovas.hu

Cím: 8085 Vértesboglár, Kossuth L. u. 69.

Közösségi média

faceinsta

© Copyright 2022 - Vérteslovas Szabadidőpark