Rendezd meg álmaid esküvőjét

Gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező Vértesbogláron várunk benneteket, ha egy igazán hangulatos vidéki esküvőre vágytok. Vérteslovas területi adottságai remek lehetőséget nyújtanak természetközeli kreatív fotók készítésére, melyeken lovaink remek társak lehetnek. A szabad ég alatt nagy zöld területünkön elhelyezkedő díszes kápolnánk remek lehetőséget biztosíthat a polgári szertartás helyszínéül, míg kapuinktól csupán pár perce lehetőségetek van az egyházi ceremónia megtartására is, ami helyszínéül egy hangulatos kistemplom szolgál. A hangulatos fedett rendezvénytermünk a vendégvárástól a lakodalom végéig biztosítja számotokra, az önfeledt kikapcsolódást és szórakozást. Sokszor hatalmas gondot okoz a szállás kérdése, azonban házainknak és apartmanjainknak köszönhetően akár az egész násznépet eltudjuk szállásolni. A Nagy Nap zökkenőmentes lebonyolítását személyzetünk segíti elő, hogy felejthetetlen és tökéletes legyen számotokra ez a nap.

Szolgáltatások

logo

Szállás

A helyszínen 80 főnek tudunk szállást biztosítani. A helyszínen 80 főnek tudunk szállást biztosítani.

logo

Étkezés

A helyszínen 80 főnek tudunk szállást biztosítani. A helyszínen 80 főnek tudunk szállást biztosítani.

logo

Fotózás

A helyszínen 80 főnek tudunk szállást biztosítani. A helyszínen 80 főnek tudunk szállást biztosítani.

logo

Helyszín

A helyszínen 80 főnek tudunk szállást biztosítani. A helyszínen 80 főnek tudunk szállást biztosítani.

Helyszínek

Rendezvényterem

Újépítésű rendezvény termünk ideális helyszín az esküvői vacsorának és a hajnalig tartó mulatságnak. Itt akár 150 ember is kényelmesen elfér és még a táncparketten is marad hely. Termünk előtt a teraszon mindenki levegőzhet egy kicsit.

Kemencés

Kemencés pihenőnk ideális a vendégek fogadására. Itt akár friss kemencében sült ételeinket is kérhetik.

Kápolna

Ha kültéri kis szertartást szeretnél és közel az esti mulatsághoz akkor területünkön található egy kis kápolna ami szépen feldíszítve alkalmas a szertartás megtartására. Közelünkben templomi esküvők tartására is van lehetőség.

Terület

Területünk 1,5 hektáron helyezkedik el. A területen találhatók szállásaink amik külön tűzrakó hellyel is fel vannak szerelve, Számos külön termünk, lovaspálya , fedett pálya, és megannyi zöld füves terület ahol a gyerekekre kedvükre rohangálhatnak.

Rólunk mondták

kép

Szállások

Lovasházak

Vadonatúj összkomfortos kisházaink azoknak a csoportoknak készült akik szívesen áldoznak a magasabb színvonalú szállásra. Amerikai stílusú házikóink mindegyike önálló fürdőszobával rendelkezik. (zuhany-WC) A földszinten 2 ágy található, melyek külön-külön és franciaágyas elrendezésben is használhatóak. Alvógalériánkon 3 gyermek részére van kényelmes fekhely matracokon. Kisházaink ideális szálláshelye, esküvői és vállalati vendégeinknek is épp úgy mint igényesebb gyerekcsoportoknak. Házaink 2020 nyár végére készülnek el, de már foglalhatóak 2021-re. Az őszi időpontokról érdeklődjön. Befogadó képességük: max.5 fő/ház

Apartmanok

Új építésű apartmanjainkban 2 külön bejáratú szoba található, szobánként 2-2 felnőtt méretű emeletes fa ággyal. Optimális gyermekes családok részére vagy kisebb baráti társaságnak. Az előtérből nyílik a tágas konyharész teljes felszereléssel, edényekkel, főzési lehetőséggel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel. A fürdőszoba és a WC külön helyezkedik el, fürdőszobánkban zuhanykabin és mosdórész található. Befogadó képességük: max. 8 fő/apartman.Befogadó képességük: max. 6 fő/apartman.

Parasztház

A medencékhez közel esik 1-es parasztházunk, mely modernizált, de mégis vidéki hangulatot idéző épület. Két külön nyíló, tágas háló teremmel, előtérrel, részlegesen felszerelt konyhával, zuhanykabinos fürdőszoba - mosdóval. Optimális baráti társaságok, gyermekcsoportok részére. Befogadó képessége: 14 fő/parasztház, szükség esetén pótágyazhatók.

Metzger-ház

2015-ben átadott épületünk két földszinti szobája 10-12 fő befogadására alkalmas, az emeleten 10 db 4 fős és 1 db 8 fős szoba van. A földszinten és az emeleten is külön férfi - női zuhanyzó és toilette áll vendégeink rendelkezésre. A ház mellett álló fedett szaletli nem csak étkezésre alkalmas, remek helyszíne osztálykirándulások, táborok kézműves tevékenységeinek vagy akár szabadban tartott tanóráknak is. A szaletli mellé külön bográcsozót építettünk.

Ajálatkérés

logo

Vérteslovas

Elérhetőség

Telefon: +36 30 401 30 30

Email: info@verteslovas.hu

Cím: 8085 Vértesboglár, Kossuth L. u. 69.

Közösségi média

faceinsta

© Copyright 2022 - Vérteslovas Szabadidőpark