Születésnapi zsúr

Nincs is jobb helyszín egy szülinapi party megtartására, mint Vérteslovas. Sok programlehetőséggel, vidám és játékokkal felvértezett animátorral várjuk a kedves ünnepeltet és barátait. 

A zsúr megtartására lehetőség van szombati és vasárnapi napokon 10:00-19:00 óra között. Időjárástól függően feldíszített kemencés szaletli alatt vagy különtermünkben, szörp és limonádé bekészítéssel, kemencés langalló sütéssel, jó idő esetén medencézéssel és 1 fő animátori segítséggel várjuk a szülinapost és vendégeit. 

Készítettünk tematikus programokat is lovasoknak, kalandoroknak... :-)
Válogassatok az alábbi lehetőségek közül!

Születésnap lovasoknak

Program: legelőlátogatás, csoportos lovagláspróba, közös sütögetés a kemencénél animátor vezetésével.

Létszám: min. 8 fő

Időtartam: 4 óra

Aktív születésnap

Program: játékok animátorral, bungee-trambulin, falmászás és 3D karika, medencézés, közös sütögetés a kemencésnél. A téli időszakban játékterem, kézműves foglalkozás és sok-sok játék animátorral váltja az aktív játékokat.

Létszám: min. 8 fő

Időtartam: 4 óra

Születésnap extra

Program: egész napos móka Vérteslovason animátor vezetésével. Legelőlátogatás, lovaglás, bungee-trambulin, falmászás, 3D karika, medencézés és játék animátorral. A téli időszakban játékterem, kézműves foglalkozás és sok-sok játék animátorral váltja az aktív játékokat és medencézést.

Létszám: min. 8 fő

Időtartam: 10:00-17:00

Kérhető extrák:

Pogácsa bekészítés

Rágcsa bekészítés (édes és sós)

Szendvics bekészítés

Üdítő bekészítés (ásványvíz, szénsavas és szénsavmentes üdítők)

Születésnapi torta

 

Az ünnepelt felnőtt kísérőinek (2 fő) a belépés ingyenes, minden további ott maradó kísérő belépő díja 900 Ft/fő + Áfa, mely a kemencés lángost tartalmazza.

Kérje ajánlatunkat online!