Egynapos kirándulás

Tavaszi meglepetés

Újonnan jelentkező május 15-ig hozzánk látogató egynapos csoportjainkat megvendégeljük egy frissítő házi szörppel vagy egy langalló kóstolóval, sőt még egy aprócska ajándékkal is meglepünk minden gyermeket! 

Csomagajánlataink

A: alapcsomag 700 Ft/fő + Áfa
B: alapcsomag + kézműves foglalkozás 1 600 Ft/fő + Áfa
C: alapcsomag + kemencés foglalkozás 1 700 Ft/fő + Áfa
D: alapcsomag + lovagláspróba 1 800 Ft/fő + Áfa
E: alapcsomag + kézműves foglalkozás + lovagláspróba 2 400 Ft/fő + Áfa
F: alapcsomag + kemencés foglalkozás + lovagláspróba 2 500 Ft/fő + Áfa
G: alapcsomag + kézműves foglalkozás + kemencés foglalkozás 2 300 Ft/fő + Áfa
H: alapcsomag + aktív jegy 2 100 Ft/fő + Áfa
I: alapcsomag + aktív jegy + kézműves foglalkozás 2 700 Ft/fő + Áfa
J: alapcsomag + aktív jegy + kemencés foglalkozás 2 800 Ft/fő + Áfa
K: alapcsomag + aktív jegy + lovagláspróba 2 900 Ft/fő + Áfa

 

Részletes tájékoztató a csomagelemekről az oldal alján található. Ajánlatunk min. 15 fős csoportok esetén érvényes. 

A csomagok további szolgáltatásokkal is kiegészíthetőek:

Medencézés: 400 Ft/fő + Áfa

Menü ebéd: 1 200 Ft/fő + Áfa

Egyéb információ:

10 fős gyerekcsoportonként egy felnőtt kísérő belépése díjmentes, ezen felül felnőtt kísérők belépési díja 400 Ft/fő + Áfa.

Területre érkezés: 8.00 órától, terület elhagyása 17.00 óráig.

 

Részletes tájékoztató a csomagelemekről:

Mi az alapcsomag?

Az alapcsomag területhasználatot, legelőlátogatást és a sportpályák, sporteszközök használatát (foci, röplabda, pingpong, tollas) foglalja magába. Animátorszolgáltatást nem tartalmaz.

Lesz-e animátor? Ő miért van a csapattal?

Az alapcsomagon kívüli minden egyéb szolgáltatásunkat animátorok alkalmazásával lehet igénybe venni. A feltüntetett ár a B-J csomagokban az animátori szolgáltatást tartalmazza. Animátoraink humorukkal, jókedvükkel, kreativitásukkal és segítőkészségükkel igyekeznek a csapatok itt töltött napjait emlékezetessé tenni. Miért jó még, hogy a csapattal animátor van?

Animátoraink egész Vérteslovas területét és a környéket is jól ismerik, így magabiztosan kalauzolják a csapatot az itt töltött idő alatt. Minden aktív tevékenységet és játékeszközt jól kezelnek, így a gyerekek biztonságára is ügyelnek ! Az animátorok segítséget nyújtanak a kísérőknek a csapat szórakoztatásában, egész játéktárházzal rendelkeznek (sportos vetélkedők, vicces tábori játékok, kincskeresők stb.), amivel igény esetén lekötik a csapatot, hogy a tanár nénik-bácsik is szusszanhassanak egy kicsit.

Milyen kézműves lehetőségek vannak?

Animátorok által vezetett lehetséges foglalkozások: gyöngyözés pl. gyöngyfa készítés, Ytong faragás, batikolás hozott pólóval, origami, kőfestés, agyagozás, „öko kézműves”, szalvéta technika, makramé karkötőkészítés. A kézműves foglalkozás típusát kérjük előre egyeztetni. Egyéb kérés esetén kérem, érdeklődjön irodánknál.

Mi a kemencés foglalkozás?

A kemencés foglalkozáson a gyerekek langallót készítenek, az ő feladatuk, hogy a feltétet kedvük szerint elkészítsék, majd ezt követően az animátor segítségével a tészta bekerül a hagyományos kemencében, ahol 20 perc alatt ropogósra sül.

Mi  a lovagláspróba?

A program során mindenki nyeregbe pattanhat, kipróbálhatja, hogy milyen élmény lóháton ülni, vezetéssel lépni, esetleg ügetni. A lovaglás, köszönhetően a lovaink nyugodtságának és a hozzáértő személyzetnek, mindenki számára teljesen biztonságos. A lóhátról leszállva a csoport igényei szerint legelőmustrára és a kisállat simogató látogatására is sorra kerülhet.

Mi tartalmaz az aktív jegy?

4 féle tevékenységet tartalmazhat: 3D karika, drótkötélpálya, bungee-trambulin, falmászás. A felsoroltak közül kettő foglalkozás választandó és ez a két foglalkozást nevezzük aktív jegynek! További információk: a 3D karika 150-190 cm között használható, a bungee-trambulin 80 kg-os súlylimittel rendelkezik.

További kérdésekkel kérem, forduljon irodánkhoz!

Kérje ajánlatunkat online!

Adatok
Dátum, létszám