Csapatépítő program

Ha a csapat szereti a vidéki hangulatot, a házias ízeket, a közvetlen, barátságos légkört az aktív időtöltést és osztálykirándulásra emlékeztető hangulatra vágyik, akkor Vérteslovas optimális helyszíne céges rendezvények számára! Tematikus programokkal, vagy csak egy egyszerű kikapcsoló programmal várjuk a céges csapatokat.

 

Tematika nélküli csapatépítő ajánlatunk

Csúszdás medencékkel, sportpályákkal, rendezvényteremmel várjuk szeretettel a céges csapaptokat. Igény esetén érkezéskor kemencés lángossal vagy sós és édes péksüteménnyel és itallal kínáljuk az érkezőket. Közös főzéshez eszközöket és tűzrakóhelyet biztosítunk. Dugódíj ellenében étel-ital behozható, de szívesen kínáljuk mi is ebéddel, vacsorával, itallal vendégeinket. Az esti szórakozáshoz termet biztosítunk.

Apartmanokban, parasztházakban, tetőtéri birodalomban, Metzger-házban szállásoljuk el a csapatokat, ágyneművel, törölköző nélkül. Másnap svédasztalos parasztreggelit készítünk, ami garantáltan jólesik majd a hosszú este után.

Parkolást ingyenesen biztosítunk.

Tematikus csapatépítő programok

Outdoor programok

Pusztaolimpia

Fergeteges hangulatú vetélkedés természetesen a győzelemért, igazi falusi kihívásokkal, tanyasi étkekkel. A szórakozás garantált!

Részletes információért kérje egyedi ajánlatunkat!

Kérje ajánlatunkat online!