Egy Fesztivál Esküvő (WedFest) hangulata

Fontos figyelmeztetés jegyeseknek: A Fesztivál Esküvő egy olyan egyedi stílus, ami nem minden párnak ajánlott. Már az elejétől különleges hozzáállást igényel, valamint sok-sok kreativitást, egyediséget. Olyan pároknak való, akik szeretik felrúgni a szabályokat, jó értelemben bohémok és a legtöbb társaságban, ahol megfordulnak ők a „jó fej pár”!

olvasási idő: 4 perc

Persze, hogy mindenki egyedi esküvőt szeretne, de ha belegondolsz az esküvőkbe, amiken megfordultál, háát… Tuti, hogy mindig ugyan az a csontig rágott forgatókönyv volt. Szertartás, kaja, pia, talán pár tószt a barátoktól, családtagoktól, még több kaja, tánc, még több pia, még több tánc és vége. A jól bevált (unalmas) recept. Nézz csak fel a YouTube-ra és keress esküvői videókat, látni fogod, hogy értem 😊 Persze ezek az esküvők is szuperek, ha valaki ilyet álmodott meg magának!
De lehet, hogy azért, mert ezt várják el tőle? Mert nem mert nagyot álmodni!?

Egy szokásos esküvő legtöbbször csak a menyasszonynak, a párnak örök, felejthetetlen élmény. A vendégek zöme többnyire arra fogy emlékezni, hogy betegre ette magát és ájulásig bulizott/ivott, esetleg beteszi a szekrény legmélyére a vendégváró ajándékot.

OK de mi a franc az a Fesztivál Esküvő?

Külföldön már egy feltörekvő trend, ami itthon egyelőre nem olyan ismert. Egy Fesztivál Esküvőn is a ceremónia a nap fénypontja. Te és a párod. Azonban egy Fesztivál Esküvő szakít a hagyományos esküvők kötött stílusával és fékezett hangulatával. Egy fesztivál hangulatú menyegzőt attrakciók színesítenek, vőfély és ünnepeltetés helyett KÖZÖSSÉGI ünnepléssé varázsolja a nagy-napot! Egy felejthetetlen fiesztává alakítva.

De milyen helyszín való fesztivál esküvőkre?

Mindenképp szabadtéri helyszínek a megfelelőek. Ami viszont a garantálja a fesztivál hangulatot azok az úgynevezett hibrid helyszínek. Az ilyen helyek tökéletesek a kültéri programoknak és bőven kínálnak beltéri lehetőségeket is! Vannak tágas fedett helységek, vagy lehetőséget biztosítanak sátor és egyéb felépítmények felállítására.

Ilyenek a tanyák, tengerpart, erdő, mező sőt akár egy használaton kívüli gyárépület, csarnok, esetleg egy kalandpark.

Figyelem ez most itt a reklám helye: a Vérteslovas egy kifejezetten Fesztivál esküvőkre specializálódott hibrid helyszín.

Milyen is lehet egy ilyen fesztivál esküvő?

A lényeg az életérzés... Míg az ara és a vőlegény készülődnek, a vendégek megérkeznek, elfoglalják szállásaikat. Ahhoz, hogy utóbbiak oldódni kezdjenek és több tucat vagy akár több 100 ember ismerkedni kezdjen kell egy kis rásegítés. Kellemes zene szól a színpadról, plédek a fűben, esetleg leterített szalmabálák, vintage asztalok és székek. Színes, hangulatos díszek, néhány égősor, lampionok, pár koktél, kis bor. Finom falatok, mondjuk egy food truck-ból. Kezded látni a mosolyokat (elképedést és lelazulást) a vendégeid arcán?

Fűszerezd ízlés szerint!

Egy fesztivál esküvő attól más, hogy a fő attrakciót, a ceremóniát egy olyan különleges hangulattal ruházza fel, amitől az egész esemény egy éveken át emlegetett „húha” élmény marad minden résztvevőnek!

Amit úgy kezdenek mesélni, hogy: „phuuuha… uraaam Isteen… csodálatos volt”, ami mellett a többi esküvő csupán egy könnyed altató, amiről mindig úgy fognak beszélni, hogy bárcsak idén is megtartanák!

A Fesztivál Esküvő egyediségét Te és a párod fogjátok adni. Kitaláltok egy különleges meghívót. Mondjuk karszalagot kapnak a vendégek. Pl. külön-külön karszalag attól függően, hogy kihez tartozik a vendég. (fiús, vagy lányos ház, haverok, vagy kollégák, lehet akár asztalonként, hogy már előre ismerkedhessenek az emberek). Eközben már szólhat a „nagyszínpadon” a DJ vagy a zenekar. Közben, akik gyerekkel érkeztek kézműveskednek, vagy az állatsimogatónál bandáznak, vagy az ugrálóvárban pörögnek. Akár egy teljes tematikát kitalálhattok az egész napnak. Igény esetén retró sátor várja a szülők korosztályát, Goa Party a fiatalokat, mindennek van helye! Igazából a fantáziátokra van bízva, lehet teke bajnokság, íjászat, lovaglás, több dolog egyszerre, vagy csak 1-2 program összesen. Közben készülnek a csodálatos életképek és a videó.

A Fesztivál Esküvő nem csak egy házasságkötési esemény, ahol van kaja, pia, zene, hanem egy élmény, ami privát, bensőséges jellegéből adódóan minden jelenlévőt egy életre összeköt.

Hamarosan bővítjük a Fesztivál Esküvőkkel kapcsolatos tartalmainkat. Kérj a megjelenésükről értesítést és szervezd meg a segítségünkkel a valóban egyedi és formabontó esküvődet.

A következő témákra számíthatsz, ha megadod az email címedet:

  • Egy fesztivál hangulatú esküvő forgatókönyve
  • Hogy kezdjük el szervezni a Fesztivál hangulatú esküvőnket
  • A fesztivál Esküvő dekorációja
  • Programok és játékok a Fesztivál Esküvőkre
  • A Fesztivál Esküvők backstage-e: szállás, koordinálás, konyha, takarítás

Ha több infó már nem is kell, mert máris pörög az agyad, hogy mit hogyan csinálnál, vedd fel velünk a kapcsolatot, nézd meg a helyszínünket személyesen vagy online körbevezetéssel.

Címkék