esküvő

Fontos figyelmeztetés jegyeseknek: A Fesztivál Esküvő egy olyan egyedi stílus, ami nem minden párnak ajánlott. Már az elejétől különleges hozzáállást igényel, valamint sok-sok kreativitást, egyediséget. Olyan pároknak való, akik szeretik felrúgni a szabályokat, jó értelemben bohémok és a legtöbb társaságban, ahol megfordulnak ők a „jó fej pár”!

Egy esküvő megszervezése hónapokat, akár egy évet is igényelhet, és megszámlálhatatlanul sok teendővel jár együtt.

A lánykérés óta Ádám élete pokollá változott.

A lánykérés és a jegyesség kezdete az egyik legszebb időszaka két szerelmes ember életének.

Abban a pillanatban azonban, hogy kimondtátok az igent, elkezdődik egy maratoni gátfutás az esküvőig. Ha felejthetetlen ceremóniát és lakodalmat szeretnétek, akkor bizony megszámlálhatatlanul sok feladatotok lesz addig, amíg magatokra nem öltitek a menyegzői ruhákat.

Őszi lovastáborunk idén 5 fővel indult, méghozzá egy csupa lány csapattal. A háromnapos tábor intenzív továbbképzést biztosított a már haladó lovastudással rendelkezők számára.

November 17-én tartottuk stáb évzáró összejövetelünket, hogy kifejezzük hálánkat minden olyan stáb tagunknak, akik szorgos és odaadó munkájukkal segítettek minket abban, hogy a lehető legjobb tudásunk szerint fogadjuk a vendégeinket!